RECENZE: Avon 3D Plumping Lipstick

Dnes bych vám ráda představila a zhodnotila rtěnky od Avonu, které jsem dostala díky výzvě na webu Blogerky.cz. Původně byla výzva o matné rtěnky, na které jsem byla opravdu zvědavá - nakonec nám byly zaslány tedy jiné a mohu říci, že jsem byla vůči nim trochu skeptická - ne vždy mi totiž tento typ rtěnek vyhovuje.
Rtěnky by měly dodat plný a pevný vzhled a rty zároveň zjemnit a zhydratovat. Zdá se mi také, že mají hodně máslovitou konzistenci, takže rty opravdu nevysušují. U mě nastává ale problém, že si rtěnka s rtech v podstatě nesedne a u výraznějších odstínů je hodně těžké nanést rtěnku na rty precizně, aby nevznikly nevzhledné přetahy. 

Mám je v odstínu Divine Wine, Hot Pants a Mad for Mauve, který je zároveň nejsvětlejší a nejvíce nositelný. Právě tento poslední odstín mi sedí opravdu nejlépe a neumím si to vysvětlit, připadá mi z nich i nejlepší - posuďte samy na fotkách. U dalších dvou mám problém právě již se zmíněnými přetahy, s obtiskáváním se na zuby a s tím, že mi rtěnka nedrží na vnitřním středu rtů. Na ten světlý odstín v podstatě nepotřebuji ani zrcátko, je skvělý na ,,lítání" po městě :) Co se týče výdrže, zde opět nebudu příliš chválit. Na rtech mi vydrží maximálně hodinku i bez jídla a pití. Abych nebyla tak negativní, musím vyzdvihnout konzistenci, která dodává na rtech moc příjemný pocit. Navíc jejich obal působí poměrně luxusním dojmem. 

Mohu tedy rtěnku doporučit? Určitě bych se držela méně výrazných odstínů, pokud nemáte plné a souměrné rty tak, jako já :) Já si totiž na klouzavou výraznou rtěnku příliš netroufnu. Nicméně i přesto jsou příjemné a světlý odstín  ještě ráda vynosím! :) 


Zde můžete vidět i rozdíly v pigmentaci
Prostřední odstín Hot Pants si umím představit v létě k opálení, teď mi příliš nesedí :)

 I přesto, že mi vyhovuje jeden produkt ze tří, jsem ráda za jejich vyzkoušení! :) 
Co jsem tak četla recenze dalších blogerek, většině zase vyhovují, zde jen prezentuji svoji zkušenost. Neznamená to, že je produkt špatný :) 

Zkoušely jste tyto rtěnky? Jaký odstín se vám líbí nejvíce?
  A jste rády za ne tak pozitivní recenze? :)



You May Also Like

13 komentářů

  1. Vypadají pěkně, i ten jejich obal se mi líbí :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já je ještě zkouším, zatím jsem z nich dost rozpačitá. Mám ty samé odstíny a ten nejsvětlejší moc není moje barva, ty zbylé se ale do vkusu trefily. :-)

    OdpovědětVymazat
  3. No všechny bych brala :)

    www.nicolepicknmix.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Rúžiky vyzerajú naozaj super :) Mám veľmi rada takéto pastelové a výrazné farby! :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  5. mně se nejvíc líbí Mad for Mauve a pak i Divine Wine, protože vínovou barvu miluju :)

    OdpovědětVymazat
  6. Mám ráda i negativní recenze, ale sama jsem žádnou dlouho nenapsala. Spíš až ve spotřebováno videu vždycky říkám, jestli bych si koupila znovu nebo ne, někdy totiž recenzi ani nestihnu napsat a pak se produkt objeví až ve spotřebováno :)

    OdpovědětVymazat
  7. Rtěnky mají krásné barvičky, jen škoda, že jsi s nimi nejsem zas až tak spokojená..

    Na mém blogu právě probíhá giveaway, budu ráda, když se zúčastníš :)
    Giveaway

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  8. Nezkousela jsem, ale odstiny jsou pekne.:-)
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  9. Mně se naopak líbí ty výraznější, ale to je asi o preferencích :) Každopádně jsem na tyto rtěnky četla samé dobré recenze, a tak jsem ráda i za tuto jedinou poměrně negativní! -L

    OdpovědětVymazat
  10. Ta poslední ti sedí nejvíce =)
    Z blogu: allys-cook.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Musím souhlasit s Veronica 9149Sve, že ti poslední odstín sedí nejvíce.
    SimonetaBlog

    OdpovědětVymazat
  12. Původně jsem si ji chtěla koupit, ale teď jsem si to nějak rozmyslela. Myslím, že najdu i rtěnku, která vydrží dýl! ☺

    Blogerka Klárka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡