RECENZE: Paletka Essence - How to make brows wow

Dnes vám přináším opět recenzi a to na paletku stínů na obočí od značky Essence. Jak už jsem zmiňovala na facebookové stránce, vyhrála jsem ji od UltimaceChic, za což děkuji. Myslím si, že poslední dobou se v drogériích rozrůstá tento typ produktů a určitě stojí na recenzi, nemyslíte? :) Obstála u mě paletka?

Celá paletka tedy obsahuje čtyři pudrové stíny, malou pinzetu a oboustranný aplikátor s houbičkou a štětečkem. Po otevření je na horním víku navíc poměrně velké zrcátko, za kterým se skrývá kartička s návodem, jak vlastně obočí upravit. Koncept není vůbec špatný, jen finální verze mi tolik nevyhovuje. Pinzeta je naprosto nepoužitelná, je totiž strašně "tuhá" a než bych si s ní nějaké chloupky vytrhla, upadla by mi asi ruka :D Aplikátor vítám, protože mi doma štětec na úpravu obočí chybí, jen se mi zdá poněkud široký - a to obočí nemám ani tak úzké. 
Kámen úrazu nastává u samotných stínů. Moc nechápu, proč jsou v jedné paletce odstíny pro blondýnky i brunetky - já si asi těžko můžu dát na obočí žlutohnědý stín :D Navíc se mi všechny stíny zdají na obočí poměrně teplé a i ten nejtmavší odstín mi prostě nesedí. V reálu to ale nevypadá až tak tragicky, než na fotce, nebo si to možná jen nepřiznám a raději to nevidím :D 
Pigmentace je celkem průměrná, ale nejlépe pigmentovaný je nejtmavší stín a světlý stín na prozáření. Výdrž je ale poměrně slušná. Co tedy s takovou paletkou dělat, když vám stíny na obočí vůbec nesedí a nikdy sedět nebudou? Využívám ji jako paletku na oči, sice pigmentace není nijak úžasná, ale stíny hezky drží samy o sobě - bez použití báze. 





Zde jsem paletkou použila jak na obočí (nejtmavší stín), tak na oči (kombinace stínů).
Jak můžete vidět, na obočí je stín stále přiliš světlý a teplý.

Paletku pro brunetky s tmavým obočím určitě doporučit nemohu, ale pokud máte obočí světlé a podobné odstínům v paletce, vyhovovat by vám mohla.. :)

Máte někdo tuto paletku? Vyhovuje vám? 

You May Also Like

18 komentářů

  1. Mně se paletka líbí, ale je prostě obrovská, to by mi zabralo celý můj košíček na každodenní líčení. :D

    OdpovědětVymazat
  2. Ta paletka má krásný obal... :-)
    http://verrygusto.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Paletka vypadá nádherně vzhledově :-))

    OdpovědětVymazat
  4. Paletku nemám, obal má pěkný, ale moc mě nezaujala. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  5. Mne sa ta paletka paci, ja obcas pouzivam aj svetlesie a obcas aj tmavsie tiene na obocie, takze to by bolo nieco premna :)

    OdpovědětVymazat
  6. Od essence mám ráda gel na obočí, ale zaujala mě docela i tahle paletka.

    OdpovědětVymazat
  7. Paletku jsem si chtěla koupit, ale když jsem v obchodě viděla odstíny, nechala jsem ji v regálu. Jsem blond a všechny barvy jsou příliš tmavé

    Jsi krasna

    OdpovědětVymazat
  8. Vůbec jsem netušila, že Essence má takovouhle sadu na obočí.. ale stejně jako ty nechápu, proč dají do jednoho balení takovou velkou škálu barev na obočí ;) Každopádně jako oční stíny barvy vypadají skvěle :)


    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  9. Nemám s ní zkušenosti, ale vypadá parádně :).

    OdpovědětVymazat
  10. Tak nádejne vyzerala ,ale keď som si ju bližšie kukla, nič moc , v drogérií sú oveľa lepšie produkty :)


    Lavandula Diary

    OdpovědětVymazat
  11. Ja túto značku síce nepoužívam, ale paletka vyzerá super! :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  12. Já jsem na ni slyšela samou chválu, takže jsem ráda, že konečně někdo řekl pravdu, protože jsem si ji chtěla koupit.. teď do toho radši ani nejdu, děkuju, že jsi mě ušetřila zklamání :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, tak to jsem fakt ráda, že ti recenze pomohla.. jako ono by ta paletka špatná nebyla, ale prostě jak můžeš vidět, ty stíny mi vůbec nesedí - samozřejmě někomu ale sedět můžou.. :)

      Vymazat
  13. Už len ten názov a prevedenie paletky vyzerá ksvele. Keď sa mi tá moja minie, určite ju skúsim, ja som na ňu totižto videla dobré recenzie, no aj tvoj názor je názor :)

    Bari Bircak

    OdpovědětVymazat
  14. Ja mam tmave obocky takze asi nic moc, ale balenie je krasne!

    Pozyvam na MEGA giveaway o Niveu, Rimmel a ine! Tu: http://www.biancaprincipessa.blogspot.sk/2016/03/giveaway-bioderma-nivea.html

    OdpovědětVymazat
  15. Já mám od essence na obočí ten eyebrows etylist set a ten mám moc ráda :) také když mě některý odstín nesedí ho používám jako oční stíny :D v tom je ta výhoda :)

    Maris Novotná

    OdpovědětVymazat
  16. Na paletku jsem koukala, ale přiznávám, že spíš než kvůli stínům, tak kvůli tomu vzhledu. Hrozně se mi líbí. Ale celkově od Essence uznávám spíše jenom rtěnky a oční linky.


    ...Instantní krása...

    OdpovědětVymazat
  17. Připadá mi to jako hezký nápad, udělat takovouhle paletku pro začátečníky, kteří se teprve hledají :) Já bych do toho asi už nešla, konečně jsem našla způsob jako zkrotit to moje obočí, takže od hledání nových produktů si dám zatím pauzu :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡