RECENZE: Karin Herzog - AHA cream

Přeji krásný den, dnes vám přináším recenzi na pleťový krém od značky Karin Herzog, na který jste již mohly číst článek s prvními dojmy. Přeci jen nějakou chvíli trvá, než si na krém či podobný produkt uděláte názor a zjistíte všechny jeho dobré, či špatné vlastnosti :) Pokud tedy krém ještě neznáte, ráda vám ho představím! :)

Jedná se o očisťující krém s ovocnými kyselinami, který hydratuje pokožku vitamíny. Odstraňuje mrtvé buňky z povrchu pleti, a tím obnovuje pleť a brání ji proti hyper pigmentaci a vzniku malých štěrbin a vrásek. Navíc je vhodný pro všechny typy pleti, díky optimálnímu vyvážení pH, což je skvělé.

Co se mi na krému líbí opravdu nejvíce je jeho rychlost vsáknutí se do pleti! Možná se teď třeba divíte, ale aplikace je tak mnohem pohodlnější, když nemáte pocit mastnoty ještě déle poté. Aplikuji ho před spaním, malé množství vmasíruji do pleti a o minutku později cítím, jak je krém hezky vpitý. Vždy mám pleť příjemně jemnou, zklidněnou a hydratovanou. Co se týče dlouhodobého účinku, určitě nemohu čekat, že by mi krém pomohl tak, jako například photoshop :D Zlepšení stavu pleti není jen o krémech a má na to vliv více faktorů. Nicméně drobné štěrbinky po akné se mi zmírnily a celkově je mi používání krému moc příjemné a užívám si ho. Pokud tedy hledáte luxusní péči, mohu jedině doporučit!


Pokud byste chtěly čitelnější seznam složení krému, neváhejte napsat do komentáře  :)

Jaký krém používáte vy? :)

You May Also Like

5 komentářů

  1. Ten vypadá zajímavě, slyším o něm poprvé :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ja sa na jeho testovanie tiež veľmi teším, zatiaľ produkt ešte len očakávam :)

    OdpovědětVymazat
  3. Hezká recenze, určitě musím vyzkoušet.

    OdpovědětVymazat
  4. Pěkná recenze :) já teď testuji Cleansing gel a zatím jsem žádné větší výsledky nezaznamenala :)

    OdpovědětVymazat
  5. Kosmetika vypadá zajímavě, určitě bych ji také ráda vyzkoušela.
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡