Pryč s celulitidou díky CelluBlue!

  Slyšeli jste již o malém pomocníkovi v boji proti celulutidě zvaném CelluBlue? Je to v podstatě taková malá modrá věcička, která se tváří zcela nenápadně :) Ptáte se, jak to vlastně funguje? CelluBlue je založen na principu vakuové masáže - kombinuje totiž identické masážní pohyby, používáním se aktivuje proces spalování tukových polštářků, dále aktivuje a vyrovnává prokrvení a lymfatickou cirkulaci. Vše tedy působí na pokožku, která bude vypadat zdravější a pevnější! :) 

  Použití je opravdu jednoduché a stejně tak i údržba. Nejprve si požadované místo namažete olejíčkem, nebo hodně mastným a takřka tekutým krémem a následně přiložíte CelluBlue baňku. Tu poté lehce stlačíte a tím nasajete vaši pokožku - v ten moment začínáte přejíždět v požadované oblasti v různých směrech. Vše trvá zhruba 5-10 minut, tak vás tato procedura nijak časově nevytíží :) 
  Já baňku používám převážně na hýždě a stehna a opravdu je lepší aplikovat olejíček (já používám kokosový olej). Nikdy nepoužívejte nasucho! Během masáže kůže dost zčervená, ale to je normální - jde právě o to prokrvení a zanedlouho zmizí :) Jinak si také můžete regulovat intenzitu "nasátí" tím, jak moc baňku zmáčknete, intenzitu pak snížíte upuštěním vzduchu - jednoduché :) Ještě bych ráda dodala, že baňka je vyrobena z medicínského silikonu a je tak zcela hypoalergení! Navíc ho jde velmi snadno očistit. 


  Určitě vás ale zajímají výsledky! Já baňku používám již déle než měsíc. Jak můžete vidět na fotce, nemám postavu top modelky a celulitidy mám opravdu hodně - hýždě, stehna, lýtka, paže.. no hrůza :D Proto u mě nejsou vidět výsledky ihned! Viditelné výsledky chtějí opravdu čas, uvedeno  je minimálně 3-4 týdny, vše se ale odvíjí právě na stupni celulitidy :) Upřímně ale mohu říci, že baňka není zbytečná a že s vámi opravdu "něco dělá". Ráda baňku používám, masáž je mi příjemná a navíc mám dobrý pocit z očekávaných výsledků :) 


Slyšeli jste již o CelluBlue? Máte nějaký trik na boj s celulitidou? :) 


You May Also Like

15 komentářů

  1. Ja som ju taktiež dostala k testovaniu, ešte som ju zatiaľ nevyskúšala, no čítala som na ňu zatiaľ celkom pozitívne ohlasy, tak som zvedavá :)

    OdpovědětVymazat
  2. O tehle vecicce jsem uz parkrat cetla, vypada to zajimave :)

    OdpovědětVymazat
  3. O tehle vecicce jsem uz parkrat cetla, vypada to zajimave :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tuhle vecicku bych rada vyzkousela. :-)
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  5. Lovely post and your blog is so cute :)

    Would you like to support each other by follow on GFC & G+?
    Please Let me know if you follow me and I’ll follow back asap!

    Love xx
    Official Seol ♥

    OdpovědětVymazat
  6. Wow! To je fakt super, rozhodně se po tom kouknu :)

    ROSEMDIARY

    OdpovědětVymazat
  7. O této věci jsem nikdy neslyšela a celulitidu nějak neřeším :D. Mám vůbec nějakou? :D :D...

    OdpovědětVymazat
  8. zaujímavé, ale podľa mňa to aj tak nevydrží :/ vzájomné sledovanie?

    Dominika Makarová fashion blog

    OdpovědětVymazat
  9. Ty že máš celulitidu??? A kde????

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No fotku, kde je to tolik vidět se mi sem vážně dávat nechtělo, ale věř, že mám celulitidu opravdu hodně (celé hýždě, stehna, lýtka..) Takže tak :D ;)

      Vymazat
    2. Nevěřím, taková štíhlá holka nemá jistě takovou celulitidu. Navíc na žádné fotce, co jsem viděla není ani náznak. Holky, trochu víc sebevědomí a lásky k sobě. ;-)

      Vymazat
    3. No řeknu ti to takhle, jednu dobu jsem na základce přibrala během 3 dnů nějakých 6 kilo a postupem mi váha dost stoupala. Teď jsem opět o 7 kilo lehčí (jsem na vysoké), ale na mých stehnech a hýždích se to podepsalo dost. Kdybych celulitidu neměla, nedělala bych o tomto produktu článek. Nemá cenu se tu dohadovat, asi toho budu litovat, ale tady máš fotku :D Kvalita nic moc, ale ty ďolíčky jdou vidět ze dvou metrů :D https://s31.postimg.org/4xxiozppn/P1190825.jpg
      Jak říkám, celulitidu mám bohužel na celých nohách, nejvíce právě na hýždích. A nepřipadalo mi příliš etické sem dávat fotku svýho zadku.. :D
      Díky za názor ;)

      Vymazat
    4. Jéj, tak takovou celulitidu bych brala taky. ;-) Já beru, že celulitida je taková ta, co nemusíš ani mačkat a je hodně vidět. A to klidně i na pažích. Toto má snad 99% dospělých žen. A nechtěla jsem se hádat, myslím to dobře. Jsi štíhlá krásná holka. ;-)

      Vymazat
    5. Díky za komentář :) No, jako uznávám, že na tom ještě nejsem nejhůř, ale už v těch kraťasech se prostě celkem stydím, protože to jde trochu vidět i bez toho mačkání :) Ale jako už jsem si u sebe zvykla na takovou, jaká jsem... :D Díky a měj se hezky!:)

      Vymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡