My skin care ♡

Přeji krásnou neděli! 
Dnes jsem se rozhodla pro článek, který tu paradoxně ještě nikdy nebyl :D Je to taková ta klasika mnoha beauty blogů, a to rutina v péči o pleť. Bohužel nejsem obdařena dokonalou pletí, a tak se při jejím čištění i trochu trápím.. možná to znáte - stále samé pupínky, stroupky, černé tečky.. pořád dokola :) Představím vám tedy produkty, které při tomto boji používám :)

Základem pro moji pleť je používání micelární vody. Vždy jsem používala Biodermu Sébium H2O, speciálně na problematickou pleť - stále ji mám a občas použiji, ale nově ji nahradila tato od Ryoru, která má za úkol především hydratovat. Recenzi na ni čekejte brzy, mám ji z tohoto e-shopu v opravdu velkém, 300ml balení! :) Nikdy jsem neměla potřebu používat denní či noční krémy, ale časem jsem si uvědomila, že už to má pleť vyžaduje. Již nějakou dobu používám krém Bio + black caviar, který aplikuji vždy dopoledne a pleť neskutečně zhydratuje na dlouhou dobu (recenze zde).

Před spaním používám krém značky Karin Herzog a mé první dojmy jsem zveřejnila nedávno. Jeho aplikace je pohádka, v podstatě se okamžitě vsákne do pleti a zůstává krásně jemná :)
Dalším pomocníkem je čisticí gel od Ziaji, který používám večer v kombinaci s Mary Kay kartáčkem na pleť - je to skvělá dvojka pro perfektní vyčištění! :) 



Posledním zatoulaným produktem na pleť je CAMéLK Antiblemish Cream, který je určený pro problematickou pleť. Je příjemný, ale bohužel jsem nepocítila nějaké dechberoucí výsledky. Ráda ho aplikuji před spaním :) 
Přesouvám se ke krémům - trpím na suché ruce a okolí nehtů, proto si každý den před spaním nanáším značnou dávku hustšího krému - jako je třeba tento olivový od Ziaji. Během dne ráda sahám po nádherně voňavém a ne tak hustém krému od L'occitane.


Recenze:

Jaké produkty nejčastěji používáte vy? :) 

You May Also Like

12 komentářů

  1. Já měla od Ryoru jen odličovač očí a s tím jsem byla moc spokojená :) Chtěla bych vyzkoušet ten čistící gel pd Ziaji a věřím, že v kombinaci s kartáčkem musí byt super :) -L

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkný článek,já věci od Ryoru také používala,ale později se mi po nich pleť zhoršovala :) Já používám micelárku od Mixy, denní a noční krém od Himalaya a ještě pěnu na čistění :)

    ROSEMDIARY

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné fotky, bohužel nepoužívám ani jeden z produktů :)

    OdpovědětVymazat
  4. S zadnym z tvych produktu bohuzel zkusenost nemam :) Rano aktualne pouzivam krem od Biodermy nebo mandlovy od Weledy a vecer vetsinou nejaky Saloos olej a kofeinovy ocni krem Dulcia :) Jinak na odlicovani mam taky rada micelarky, aktualne dodelavam Mixu a potom se chystam vrhnout na ruzovou Biodermu :)

    OdpovědětVymazat
  5. S zadnym z tvych produktu bohuzel zkusenost nemam :) Rano aktualne pouzivam krem od Biodermy nebo mandlovy od Weledy a vecer vetsinou nejaky Saloos olej a kofeinovy ocni krem Dulcia :) Jinak na odlicovani mam taky rada micelarky, aktualne dodelavam Mixu a potom se chystam vrhnout na ruzovou Biodermu :)

    OdpovědětVymazat
  6. Já si zatím tu svoji rutinu a oblíbené produkty hledám :) Z tvých produktů mě zaujal asi nejvíce čistící gel od Ziaji :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  7. The post is fantastic! I love it:)
    Happy St. Valentine's Day!!

    theprintedsea.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  8. Já používám micelárku od Biodermy, produkty, které používáš ty zatím vyzkoušené nemám.
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  9. Krásne nafotené! Práve som tiež začala používať Mary Kay kartáčik a zatiaľ neviem, čo si o tom myslieť. :) Ale zaujal ma ten čistiaci gél od Ziaji, takže ten bude môj! :)

    OdpovědětVymazat
  10. Super blog a hlavně krásné fotky! :)

    OdpovědětVymazat
  11. Neboj, nejsi na tom zase tak špatně, já mám zase suchou pleť a to je kolikrát šílený peklo.. Občas totiž mívám dny, kdy mám hrozně pokožku napnutou a děsně to svědí a pálí a nemůže mi nic jiného než spoustu vrstev pořádně mastnýho krému, někdy je to fakt hrůza... Čistící kartáček mám taky, ale od Remingtonu, používala jsem ho také každý večer, ale potom jsem se hodně doslechla, že stejně by se neměl používat každý den, ale tak 3x do týdne, tak jsem to tak začala dělat. Nevím jak třeba u tohoto, ale u toho mého je na výběr více hlavic a je tam právě i jedna taková čistě gumové bez štětin na masáž, tak tu používám ve zbývajících dnech. Protože jsem právě ještě četla, že jak je z DM, taková ta růžová silikonová věc na čistění obličeje, popřípadě kartáčků, tak tu prý můžeš používat každý den, to prý nevadí. Ale nechtělo se mi kupovat zase další věc, tak jsem si řekla, že ta hlavice je ze stejného materiálu i provedení jako tamto, tak to takhle střídám :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡