RECENZE: Rtěnky Rimmel - srovnání

Mám tu pro vás opravdu obsáhlý článek o mé sbírce Rimmel rtěnek.
Jedná se tedy o 5 odstínů ze tří řad, snad vám tedy dám tip a ulehčím vybírání :) 

Začnu krásnou růžovou barvičkou a tím je odstín 34 z řady Lasting Finish Kate Moss. 
Nejdříve jsem se odstínu poměrně bála, ale je parádní! Nanášení je velmi příjemné, rtěnka je krémovější a tak je aplikace snadná. Připadá mi ale, že tento odstín mi trochu zvýrazňuje popraskanější rty, ale může to být jen mnou. Výdrž je spíše průměrná, ale mizí v podstatě celkově. Pokud tedy chcete bláznivější, ne příliš výraznou růžovou rtěnku, tohle je jasná volba :)  


Rtěnka Lasting Finish by Kate v odstínu 38. 
Teď mohu udělat srovnání mezi tímto odstínem a odstínem číslo 03, jsou totiž velmi podobné. 38 je určitě více do broskvova a je malinko nápadnější než 03. To ostatně můžete vidět na mých rtech v obrázcích níže. Jelikož se jedná o stejnou řadu jako odstín výše, má stejné vlastnosti. Na nude odstínech se mi líbí, že je v podstatě můžete aplikovat i bez zrcátka a hlavně mizí postupně - jen se drží na sušších místech


Rtěnka Lasting Finish by Kate v odstínu 03. 
Všechny mé poznatky této řady jsem již zmínila u předchozích dvou odstínů - jsou příjemné, mizí postupně, ale mají tendenci se držet v sušších místech. Odstín 03 jsem si obzvlášť zamilovala, je totiž nejméně nápadný a na rozdíl od odstínu 38 je dohněda, což se mi líbí. Nějak se mi tu vytratil swatch, ale nebojte, uvidíte ho níž. 


Naprosto šílený odstín - 086 Rimmel Lasting Finish
Předem chci poděkovat Kejmy, u které jsem rtěnku (i s další kosmetikou a nádhernou taštičkou vyhrála :) 
Tato rtěnka by měla na rtech vydržet až 8 hodin a nabízet výraznější, lesklejší barvu než rtěnky jiné řady. Musím souhlasit s tím leskem i intenzitou barvy, je to pecka! :) Nicméně 8 hodin na rtech nevydrží. Večer dá v pohodě celý, ale i tak si rty musím neustále kontrolovat. Je více jemnější než rtěnky z klasické (černé) řady Kate - lépe se nanáší na rty. Ostatní vlastnosti ale zůstaly podobné. 


Poslední (a moji první Rimmel rtěnkou) je odstín 107 z matné řady Kate.
Je to opravdu nádherná barva! Ale.. jelikož je tak výrazná, nekompromisně zvýrazňuje nesouměrné rty, jako ty moje (tak se prosím nelekejte :D). Hlavně by se k takovému odstínu měla použít konturka, právě na to doladění, kterou jsem si zatím nepořídila. 
Aplikace není až tak jednoduchá, jako u předchozích odstínů - rtěnka je matná a tak musíte nepatrně více tlačit, je také opravdu hodně pigmentovaná, tak si musíte dávat pozor na přetažení (můj případ :D). Co se týče výdrže, tak mohu říci, že večer dá v klidu. Strašně se ale obtiskává, což je logické díky silné pigmentaci. Stává se mi, že po delší době, co mám rtěnku na rtech se mi barva jako by rozleze kolem, no nevypadá to už moc lákavě. Možná by vše vyřešila konturka, nevím. Určitě ale bude vypadat dobře na souměrných rtech. Také ihned po nanesení není barva tolik matná, ale zmatní postupně. Špatná ale není, i přesto doporučuji.



Na denním světle


Na přímém slunci


Stoprocentně tedy doporučuji můj oblíbený odstín 03, myslím si, že se hodí úplně ke každé z nás :) Co se týče odstínu 107-  kdybych příště chtěla tmavou rtěnku, sáhla po dvoufázové tekuté rtěnce, která se mi nebude hnout a bude na mně vypadat lépe :) 

Co vy a Rimmel rtěnky, jste s nimi spokojené?

You May Also Like

23 komentářů

  1. Na první pohled jsem se zamilovala do odstínu 34. S těmito rtěnkami zkušenost nemám. Používám tekuté od Dermacolu nebo másla na rty od Astoru. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. Mám moc ráda odstín 38, kort na jaro/léto. :) Rtěnky Rimmel jsou skvělý, v posledních měsících mi ale nějak nevyhovují odstíny, které nabízejí.
    www.rinakrois.com

    OdpovědětVymazat
  3. mám taky 34 a na mých rtech vypadá úplně vyblitě, že ji musím dávat jako "top coat" prostě přes jinou rtěnku, no, každá máme jinou hubu :D pardooon
    www.plesatazpevacka.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné odstíny.také se mě nejvíce líbí odstín 03,který doporučuješ,musim si pro něj zajít! :) Ta 086 vypadá moc krásně,ale bála bych se fakt té výdrže :/

    ROSEMDIARY

    OdpovědětVymazat
  5. Všetky sú krásne! By som ti ich najradšej zobrala, haha! ♥

    random questions about me

    OdpovědětVymazat
  6. 107 mám doma taky! Je to fakt nádherná barva a je upřímně jediná, která mým rtům sluší :D

    ZEEKO. | koreavcesku.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Já zatím moc rtenek nevlastním, protože z nicy mam docela respekt. :D Jediné co se u mě doma hodne uchytilo jsou Dermacol Longlasting 16 hours lipcolor. Ale tyhle od rimellu take vypadají moc pěkně. Asi se zkusij juknout po té 03, děkuji za tip. :)

    OdpovědětVymazat
  8. Krásné fotky i srovnání :)líbí se mi všechny ty odstíny, jsou nádherné :)

    OdpovědětVymazat
  9. Já už asi půl roku pořád mluvím o tom, jak si nějakou pořídím z řady Kate a stále nic a jak tak teď koukám na u božskou 03, tak je vidět, že jsem o dost přišla... Musím to rychle napravit :)

    OdpovědětVymazat
  10. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  11. 107 absolutní bomba! :) plánuju jí koupit.

    OdpovědětVymazat
  12. Podle mě ti nejvíce sluší ta první růžová :) Nejvíce mě zaujala asi ta poslední matná, protože odstín je fakt nádherný! Kdybych si ale měla pořizovat matnou rtěnku, tak bych sáhla asi taky po tekuté :) -L

    OdpovědětVymazat
  13. Od Rimmelu mám rada Kate, ale mám dve z tej čiernej rady, ani jednu z červenej. Sú dobre pigmentované a ani veľmi nevysušujú :). A vydržia celkom dlho a nestáva sa mi, že by sa rozliezala okolo ako tebe ;) A tá 38 sa mi tiež celkom páči! :) A inak dobré kontúrky má aj Essence na to, že sú také lacné :)

    OdpovědětVymazat
  14. Já od Rimmelu ještě žádnou rtěnku neměla :) Ale odstíny máš moc hezké, takové každý úplně jiný

    OdpovědětVymazat
  15. Krásné odstíny! Moje top je 34!

    OdpovědětVymazat
  16. to sú nádherné odtiene! :))

    OdpovědětVymazat
  17. skvele barvy!:)

    PS: Zvu te na svoji giveaway na mem blogu a budu rada kdyz se pridas:)
    Bridge of Memories

    OdpovědětVymazat
  18. Veľmi veľa rúžov :-) Ja doma mám iba jeden aj to iba jemno ružovej farby, každopádne pekné odtiene :-)
    Ak by si mala čas, prídi ohodnotiť môj blog :-) Moc si to budem vážiť
    Andy

    OdpovědětVymazat
  19. Ta 03 je nádherná, musím si ji taky pořídit :)

    Beauty Products | SALOOS

    OdpovědětVymazat
  20. Nedávno jsem si koupila odstín 105 a je naprosto boží! :) (ne nějak extra výrazný, spíše přirozený, ale přesto rty jsou hezčí), doporučuju ;)

    OdpovědětVymazat
  21. Nedávno jsem si koupila odstín 105 a je naprosto boží! :) (ne nějak extra výrazný, spíše přirozený, ale přesto rty jsou hezčí), doporučuju ;)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡