NEW IN: Nákup z e-shopu iamcute.cz

Přeji vám krásný víkend! 
Dnes bych vám ráda ukázala můj nákup z e-shopu iamcute.cz, ze kterého jsem si pořídila opravdu roztomilé věci! Určitě vás jejich nabídka zaujme, pokud se vám - stejně jako mně, líbí různé sešítky, lepítka, tužky, washi pásky a podobně! :) 

Hned ze začátku mě zaujal design stránky, kde všechny produkty jsou krásně a do detailu nafocené. Platila jsem převodem, kdy mi v zápetí na e-mail příšly bližší informace a po příjetí platby (v mém případě hned další den) mi přišel e-mail o odeslání balíčku - i s podacím číslem k online sledování zásilky, což opravdu oceňuji. Balíček jsem měla od samotného objednání za 2 dny doma! 




A co jsem si to tedy koupila? Když jsem na stránce uviděla krásná pouzdýrka, musela jsem si jedno pořídit :D Jako bych jich neměla málo. Je z hrubší látky, má kvalitní zip a krásný květovaný potisk.
Další nezbytností byly propisky, no nejsou úžasné? 
Vše bylo pečlivě zabalené, což už můžete vidět na následující fotce u již zmíněných tužek. Jako dáreček mi přišla právě washi páska, kterou jsem nikdy předtím neměla a udělala mi opravdu radost! 





Jelikož mi můj průhledný obal na mobil dlouho průhledný nevydržel, hned jsem pásku vyzkoušela právě na něm. Vypadá to celkem efektně, co říkáte? :) 


A teď překvápko na závěr! 
Pro všechny mé čtenářky a čtenáře tu mám speciální slevu 10% na nákup z e-shopu. Při objednávce stačí zadat kód iamcute10 a sleva se vám odečte :) 
Tak se tam určitě jukněte, můžete udělat radost sobě, nebo třeba kamarádce :) Nákup mohu tedy jen doporučit, komunikace s e-shopem je skvělá.
Líbí se vám můj nákup?


You May Also Like

27 komentářů

  1. Moc pekny nakup :) Tyhle papirenske veci miluju, casto je objednavam z Aliexpress :)

    OdpovědětVymazat
  2. Moc pekny nakup :) Tyhle papirenske veci miluju, casto je objednavam z Aliexpress :)

    OdpovědětVymazat
  3. krásne roztomilosti :) tiež milujem papiernícke blbôstky :)

    OdpovědětVymazat
  4. Nádherné veci... (: Tiež mám na blogu new in, pozri sa.

    www.danielainthelibrary.com

    OdpovědětVymazat
  5. Krásne :) Ak mám pravdu povedať, na takéto veci mám tak trochu úchylku. Vždy si ich kopec nakúpim a potom to dopadne tak, že mi len ležia v zásuvke :D
    The Golden Teddy

    OdpovědětVymazat
  6. Milujem takéto roztomilé vecičky ! :) Dokázala by som ich ponakupovať neskutočne veľa. Krásne veci :)
    My blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  7. supér nákupo hlavne ten peračník ! :)

    http://teenmumy.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  8. Líbí se mi ta růžová propiska a washi páska :)

    eL

    OdpovědětVymazat
  9. Jéj, tie veci sú dokonalé. Typický cute štýl. Škoda, že je to česká stránka...alebo skôr našťastie, keďže by som tam minule asi všetky peniaze čo mám, heh. Kika - Blog for smile

    OdpovědětVymazat
  10. Drahý přeprodej z Ebay :-( Tohle snad ani nedoporučuj!!!

    Např. penál - tady 149 Kč na ebay cca 30 Kč!

    Že se nestydí!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já z ebay nenakupuji a asi bych se i bála, takže pro mě je jednodušší a jistější česká stránka no..

      Vymazat
  11. Juuu krásné věcičky :) Miluju prostě tyhle "cute" věci a mohla bych jich mít doma klidně stovky :D Ta taštička je krásná,,potřebuju si nějakou sehnat na make-up :D

    ROSEMDIARY

    OdpovědětVymazat
  12. Věcičky jsou opravdu roztomilé, hned tam jdu kouknout :) -L

    OdpovědětVymazat
  13. Přesně tohle "pouzdro" mám, akorát ho používám jako kosmetickou taštičku, na ebayi stojí 25 Kč... Určitě se ebaye neboj, vždycky mi z tama všechno přišlo, někdy se až divím, jak rychle! A za ty peníze, i kdyby to nepřišlo, tak to je kolikrát jedno :)

    OdpovědětVymazat
  14. ♥ Krásnější penál jsem snad ještě neviděla! Nádhera! ♥

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  15. I like your blog, its really dope.
    Do you want to follow each other?
    If you want, than follow me, and let me know in comments, so I can follow you back with pleasure.
    We can follow each other on Instagram @andjela.dujovic, let me know in the comments so I can follow you back.

    www.bekleveer.com
    xoxo

    OdpovědětVymazat
  16. krásné fotky :) A ty věci jsou úplně roztomilé :)
    Simma Blog

    OdpovědětVymazat
  17. na takéto veci mám ja takpovediac až úchylku, som schopná obzerať, vyberať a kupovať neskutočné množstvo drobností v rámci "odmeňovania" samej seba. :D sú krásne, eshop vyzerá ešte lepšie, nielen kvôli dizajnu, ale aj fotkám, len škoda, že je to tam pomerne drahé, asi by som volila skôr aliexpress alebo ebay, aj keď sú to pochybnejšie cesty..

    OdpovědětVymazat
  18. Eshop má naprosto oprávněně v názvu slovo cute, protože ty věcičky jsou tááák úžasné a krásné, tam já bych se moc vyblbla :)

    OdpovědětVymazat
  19. Já jsem si na e-shopu také objednávala. Dvě propisky, ořezávátko a penál.jsem na takové věci úplně ulítlá, a když jsem viděla e-shop Iamcute, byla jsem úplně nadšená, že tu budu nakupovat pořád. Když mi to ale došlo byla jsem hrozně zklamaná. Věci jsou malinké, na fotce vypadají 10x lépe, jsou drahé, kvalita mizerná, věci odfláklé a vyrobeny v Číně.. Nejvíce mě tedy zklamal penál. Na fotce vypadal tak dobře, že jsem vůbec neváhala přidat do nákupního košíku. Když jsem ho vybalila , zjistila jsem, že je malinký (což mi na začátek ani tak nevadilo ), ale krajka byla našita pouze na jedné straně penálu ( což na fotce samozřejmě není vidět ), penál nestojí, materiál je hrozný a celý produkt prostě vypadá odflákle.. Byla jsem vážně smutná.. Vybrala jsem si penál jako malý dárek k narozeninám a tohle jsem vážně nečekala. Za dvě úplně obyčejně vyhlížející propisky a ořezávátko jsem dala 200kč.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je mi líto :/ Mně ten můj penál takhle vyhovuje, uznávám ale, že ty propisky jsou drahé..

      Vymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡