Never Ever Again Products #3

Dnes jsem si pro vás připravila článek o produktech, které bych si nejraději nikdy nekoupila. Je to konkrétně make-up a BB krém od značky Miss Sporty
Zajímá vás více? Tak se do toho hned pustíme :) 

Jako první začnu hodnotit BB krém. Koupila jsem si ho v podstatě bez rozmýšlení, byla jsem na něj zvědavá - bohužel mi ale nesedí. Naprosto nechápu jeho konzistenci, vždy, když ho chci z tubičky vymáčknout, se samotným "krémem" vyleze i vodička okolo a to je přímo tragédie. Pominu-li tento nedostatek a nanesu krém na obličej, finiš je opravdu nijaký - hrozně flekatí a dělá šmouhy. Připadá mi také, že se do pleti jakoby nedostane a mám pak takový divný pocit, nevím no.. Mám ho v nejsvětlejsím odstínu, ale i tak mi připadá tmavý, jinak ale barva sama o sobě špatná není.
Bohužel nemůžu doporučit. 

Přesouvám se k make-upu, který slibuje 12 hodinový matný finiš a zakrytí nedokonalostí. Upřímně moc dobře nekryje, leda v nějaké ultra silné vrstvě. S jeho matností ale souhlasím. Nicméně.. neuvěřitelně vysušuje. Navíc, jak rychle zmatní, tak rychle zasychá a na nanesení na obličej je ho tak potřeba větší množství, než například mého stálého Dermacol make-upu. Finiš na pleti je taky nijaký, pleť mám viditelně dost vysušenou. Co mi ale nejvíce vadí je pocit masky - připadá mi, že pleť vůbec nedýchá a není to ani moc příjemné. Jeho výdrž je také mizivá. Doporučit mohu asi jen pro mastnou pleť, ale upřímně netuším, jestli by i tak vyhovoval.




Fotila jsem i fotky na pleti, ale v podstatě to vyšlo na stejno, nic hezkého.. :)
Jinak proti značce nic nemám, mám například řasenky či mono stín a s těmi jsem spokojená.
Doufám, že jste za recenzi rády :) 

Zkoušely jste tyto produkty? Vyhovují vám?


You May Also Like

15 komentářů

  1. Tyhle výrobky jsem ještě neměla a aspoň tedy vím, že si je ani kupovat nemám. Makeup nepoužívám, vystačím si s bb krémem, ten mám od Dermacolu a jsem s ním velmi spokojená. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem ani jedno nezkoušela. Ale ani nebudu radši!!!

    OdpovědětVymazat
  3. Upřímně jsem od Miss Sporty asi nikdy nic neměla, teda alespoň ne přípravky na pleť a jak to tak vidím, tak to ani zkoušet nebudu :D Já jsem moc spokojená s makeupem Match Perfection od RImmelu a s Pure Nude od Essence :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tieto články sú veľmi dobré. Aspoň viem, čomu sa neskôr vyvarovať (: ♡

    ♡ Two days in Budapest with my Love ♡

    OdpovědětVymazat
  5. Měla jsem makeup od Miss Sporty a hrůůůůůza :D
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  6. Vůbec. Jednou se mi po tom osypal obličej a od té doby jsem se toho ani nedotkla :)

    OdpovědětVymazat
  7. Nezkoušela jsem a do budoucna od nich dám packy pryč, díky za recenzi :)

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
  8. Od miss sporty mi take makeupy nevyhovuji, ale od essence makeup zase ano. :-)
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  9. Ja celkovo make-upy ani BB creamy nepoužívam, keďže mám problémy a chodím pravidelne ku kožnej. Mám len takú čistiacu vodičku, ale žeby mi ten make-up nejak chýbal to nemôžem povedať :)

    Caroline

    OdpovědětVymazat
  10. Mam pocit, ze jsem kdysi nejaky makeup od Miss Sporty mela a taky mi nevyhovoval, obecne posledni dobou tenhle stojan uz spise obchazim, ale musim souhlasit, ze nektere rasenky nebo napriklad laky na nehty nejsou spatne :)

    OdpovědětVymazat
  11. Mam pocit, ze jsem kdysi nejaky makeup od Miss Sporty mela a taky mi nevyhovoval, obecne posledni dobou tenhle stojan uz spise obchazim, ale musim souhlasit, ze nektere rasenky nebo napriklad laky na nehty nejsou spatne :)

    OdpovědětVymazat
  12. BB cream od Miss Sporty jsem měla, nemůžu říct, že by mi vyhovoval, s vodičkou na začátku máš pravdu, fleky mi tedy nedělal, odstín jsem měla nejsvětlejší a tmavý mi nepřišel, každopádně efekt nulový, taky nemůžu doporučit.

    OdpovědětVymazat
  13. BB krém vyskúšaný nemám, ale tento makeup doma mám a nanho dosť zmiešaný názor :D Najväčšie jeho pozítivum je odtien, že je naozaj vhodný aj na úplnu svetlú pleť, ktorú mám a nepôsobi ako oranžáda ako väčšina makeupov. Krytie mne napríklad postačuje, pretože nepotrebujem veľmi prekrývať, ale ako píšeš najväší problém ja práve to vysúšanie, ktoré je hrozne a rýchle schnutie makeupu. Ked by tak nevysušoval aj by som ho rada používala, ale naozaj dá sa použiť jeden den a dalsie dni pauza a prestriedať s niečím iným. Ja som dlhodoba spokojná s jednou polskou značkou, ktorá je cenovo niekde na miss sporty, prípadne Essence ale našťastie kvalitou makeupu niekde úplne inde. :) Stále nechápem, prečo je taká kopa makeupov s efektom oranžády hrozné to je.

    OdpovědětVymazat
  14. Já od Miss Sporty používám jenom laky, s ostatními produkty nejsem až tak spokojená. Make-up jsem od nich nikdy neměla a asi ani mít nebudu
    Double Infinity by Ella

    OdpovědětVymazat
  15. Upřímně by mě nikdy ani nenapadlo kupovat makeup od Miss Sporty nebo Essence, protože už tak nějak počítám s poor kvalitkou...Ale užitečný článek, díky :) -L

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡