RECENZE: Mary Kay Skinvigorate - Čisticí kartáček

Jak už jste mohly zaznamenat na mých sociálních sítích, vyhrála jsem tento čisticí kartáček značky Mary Kay. Musím přiznat, že jsem se na něj opravdu těšila, protože mám s pletí poměrně problémy. Zajímá vás recenze? Tak čtěte dále! :) 

Kartáček má u sebe dva čisticí nástavce, které jsou neskutečně jemné a příjemné! Určitě je tedy kartáček šetrný i pro tu nejcitlivější pokožku. Co se týče celkového provedení, tak budu také pozitivní - příjemně padne do ruky a skvěle se s ním manipuluje. Můžete si také nastavit dvě rychlosti, kdy ta první je pomalá a poskytuje tedy jemné čištění, druhá rychlost je o něco vyšší a přesto není nijak razantní. 


Co musím také ocenit je voděodolnost. Navíc je super nasazování hlavic, je jednoduché a rychlé. 
Samotné používání tohoto přístroje odstraňuje make-up o 85 % účinněji než čištění rukama, zlepšuje vstřebávání dalších přípravků péče o pleť, okamžitě zlepšuje vzhled pleti a zmírňuje patrnost jemných linek a vrásek.
Používám ho tak, že si nejdříve odlíčím oči i pleť, poté pleť navlhčím a nanesu jakýkoliv čisticí gel a teprve potom pleť čistím kartáčkem. Poté se opláchnu a osuším. Nevěřily byste, jak ten kartáček následně vypadá.. jednoduše jako bych si pleť předtím ani neodlíčila. Celkem mě to šokovalo a teď už se ani nedivím, proč mám tolik černých teček a podobně :D Jinak kartáček stačí opláchnout pod vodou a je okamžitě čistě bílý. Ještě bych mohla dodat, že je velmi tichý a funguje na baterie.



Nikdy bych nevěřila, že s tímto přístrojem budu tak moc spokojená! Všem ho doporučuji všemi deseti! :) 



Tak co na něj říkáte, líbil by se vám taky takový? Nebo už takový máte? :) 



You May Also Like

8 komentářů

  1. Takový nějaký přístroj bych si ráda pořídila, takže díky moc za recenzi :) -L

    OdpovědětVymazat
  2. Mama taký má, ale ja som ešte neskúšala :-D

    OdpovědětVymazat
  3. Tyhle kartacky me moc lakaji, ale bohuzel jsem si zatim zadny neporidila. Tenhle vypada vazne dobre :)

    OdpovědětVymazat
  4. Před rokem jsem si ho moc přála a pořád jsem po něm pokukovala, ale nakonec jsem si ho nepořídila. A letos mě zaujal kartáček od Phillipsu, který má další tři nástavce na speciální chlazení očního okolí, čištění a ten třetí už nevím na co je, ale chci si ho pořídit, vypadá fakt skvěle a už ho nutně potřebuju :)

    OdpovědětVymazat
  5. Dřív jsem čištění pleti nějak extra neřešila, ted už používám čistící pěny a gely a k tomu takovou masážní houbičku z DMka, ale nebránila bych se ani vyzkoušení nějakého takového kartáčku. Nejvíc by mi to pomohlo v okolí nosu, tam se těch černých teček ne a ne zbavit :/

    OdpovědětVymazat
  6. Já mám podobný, od Philipsu, je krásně jemný a čištění je moc příjemné. Jak říkáte, první vyčištění byl celkem šok, nicméně mě to přimělo čistit opravdu pravidelně a čené tečky postupně mizí. Za mě rozhodně doporučuji, pro detail toho mého mrkněte semka http://www.philips.cz/c-m-pe/pece-o-pokozku :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ahojte dievčatá, ja som o kefke písala nedávno. Je to prvá kefka ktorú som skúšala a musím povedať že s efektom na pleti som celkom spokojná. Bohužiaľ si ale myslím že za tú cenu, je možné kúpiť aj lepšiu kefku. https://www.notino.sk/mary-kay/skinvigorate-cistiaca-kefka-na-plet

    OdpovědětVymazat
  8. Zdravim.
    Cistenie pleti je velmi dolezite...
    Cistiaca kefka plet dokladne vycisti,ale zalezi aka kefka.
    Po mojich skusenostiach,musi mat cistiaci system formou ,,,,oscilacie,,,,(kmitocet(
    a je praktickejsia nabijanie ako telefon...
    Nabijanie baterkami je drahe a neprakticke....Baterky nemozu do vody...

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡