RECENZE: Chininové produkty + propolisový šampon značky Milva

Krásný den všem, dnes bych vám ráda představila tři produkty značky Milva. Jedná se o Bulharskou značku, která se zaměřuje především na vlasové produkty a to převážně z přírodních složek. Navíc všechny jejich produkty nejsou testovány na zvířatech a neobsahují parabeny ani silikony.
Já se o značce dozvěděla již před pár lety na facebooku, kde jsem viděla fotky před/po uživatelek :)


Maska na vlasy Chinin

Tato maska je určená k hloubkové regeneraci problematických vlasů, tedy pokud vám vlasy vypadávají, jsou příliš vysušené, lámou se a nebo trpíte na lupy. Vlasy efektivně hydratuje a vyživuje, navíc vytváří ochranu před chemickou a tepelnou úpravou. Dodává vlasům pružnost, objem a lesk a dělá vlasy snadno rozčesatelnými.
Jak už jsem zmínila v úvodu, žádný z produktů neobsahuje silikony a proto se tato maska aplikuje kromě vlasových délek i na pokožku hlavy a díky tomu budou vlasy vyživené již od kořínků.

Maska se aplikuje 1x týdně a nechává se působit 15 - 30 minut. 

Aplikaci masky si opravdu užívám! Již při oplachování cítím, jak jsou vlasy krásně hebké a uhlazené a přesně to od masky očekávám. Samozřejmě i po vysušení je vidět změna a vždy se na aplikaci opět těším. Samotná maska má svoji specifickou a těžko popsatelnou parfemaci a myslím, že by neměla být nikomu nepříjemná :) 
S maskou jsem bezesporu spokojená a všem ji doporučuji!





 Vlasová voda Chinin

Chininová voda na vlasy Milva stimuluje krevní oběh, zpevňuje vlasové folikuly a podporuje růst zdravých a silných vlasů. Tonizuje, stahuje póry, reguluje maštění a má také antibakteriální a antimykotické účinky. Snižuje nebo úplně zastavuje vypadávání vlasů. Je velmi vhodná pro slabé, poškozené a zničené vlasy.

Vlasová voda se aplikuje přímo na pokožku hlavy 1-2x denně a neoplachuje se. 

Častá aplikace mi vůbec nevadí, usnadňuje ji právě rozprašovač. Nemá snad žádnou parfemaci - nebo není tak výrazná a to opravdu oceňuji. Při aplikaci postupně odhrnuji prameny vlasů, aby se voda řádně dostala na pokožku a poté si hlavu promasíruji

Myslím si, že maska i voda jsou skvělou kombinací a jen podporují své účinky! :) 



Šampon s propolisovým extraktem a ochranným účinkem


Propolisový extrakt obsažený v šamponu Milva má výrazný antiseptický a ochranný účinek, zabraňuje tvorbě lupů, vytváří přirozenou ochranu pokožky hlavy před mikroorganismy, znečištěním a UV zářením.
Pravidelné ošetření pokožky hlavy tímto šamponem posiluje vlasovou strukturu a chrání ji před škodlivými vlivy okolního prostředí.

Šampon má nádhernou a jemnou parfemaci, která se mi opravdu zamlouvá. Mohu potvrdit, že mám pokožku hlavy v lepším stavu, než byla předtím a tím pádem určitě doporučuji. Jediné, co bych vytkla je jeho konzistence, zdá se mi, že není příliš tekutá a méně pak pění. 



Progres

Vlasy jsem fotila ve svém přirozeném stavu, nijak neupravované.

Fotka vlevo - foceno 28.10.
Fotka vpravo - foceno 3.11. (ihned po umytí včetně Milva masky a osušení vlasů)

Nevidím až tak zásadní rozdíl, ale pocitově si všímám o něco delších vlasů a mám pocit, že už je dokáži zkrotit :) Možná to znáte, pokud máte vlnité vlasy, které si dělají to, co chtějí :) 
Určitě to bude chtít používat o něco déle a těším se na výsledky!


Značku mohu jedině doporučit, určitě příjde vhod právě těm z vás, kteří se svými vlasy bojujete! :)
Pokud si ale nevíte rady, co vlastně koupit a co vašim vlasům prospěje, zastoupení Milva products vám, třeba právě na facebooku, ochotně poradí :) 
Děkuji českému zastoupení za poskytnutí produktů k testování.

Máte zkušenosti s touto značkou? Chtěly byste mít nějaký z produktů? 


You May Also Like

7 komentářů

  1. Tak to vypadá hodně dobře. Já mám takové ty divné vlasy, ani rovné ani vlnité, tak třeba by mi sada pomohla a nebyly by tak krepaté.

    Maru adventní giveaway o balíček značky Too Faced

    OdpovědětVymazat
  2. Tato značka se mi moc líbí a už nějakou dobu plánuji si něco pořídit. Zrovna třeba tahle maska mě zaujala :) -L

    OdpovědětVymazat
  3. Tady ty produkty potřebuju :D Tohle je už druhá velmi pozitivní recenze, kterou čtu a tyhle výrobky by byly něco pro moje vlasy

    OdpovědětVymazat
  4. S touhle značkou zkušenost nemám a slyším o ní prvně. Hodně mě zaujala maska. :)

    Zvu tebe a tvé čtenáře na mou giveaway
    Moje první giveaway

    OdpovědětVymazat
  5. Ten šampón musím mať! :)
    www.tobecreativehasnolimits.blogspot.com

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡