RECENZE: Miss Sporty Studio Lash

Dnes bych vám chtěla představit moji nejoblíbenější řasenku za poslední dobu! Jak už napovídá nadpis článku, jedná se o řasenku Miss Sporty a to Studio Lash

Řasenka má silikonový kartáček, který mi vyhovuje, není příliš široký a dobře se s ním pracuje. Již po prvním nanesení řasy úžasně prodlouží a natočí! Mohu tedy souhlasit s oficiálním tvrzením, že až o 60% prodlouží a až o 70% nadzvedne. Možná bych jen vytkla příliš krátké "štětiny" na jedné straně kartáčku, drží se tam tak příliš samotného produktu - to mi však nebrání nanášení. Zasychá řekla bych průměrně, konzistence není nijak mokrá, takže ani s tímto problém nemám.
Na řasách drží celý den a žádné drolení jsem nezaznamenala. Vždy však nanáším jednu až dvě vrstvy, protože bohatě stačí. 

Nenašla jsem tedy žádné velké minus a řasenku 100% doporučuji! :) A mé věrné čtenářky můžou rozkliknout celý článek a najdou překvápko :) 



Rozdíl řas před a po nalíčení.. 

Pro své věrné čtenářky tu mám soutěž právě o tuto řasenku! Své klasické giveaway jsou veřejné a vítěz náhodný, a tak jsem se rozhodla uspořádat soutěž jen pro věrné čtenářky, které mi tu pravidelně komentují! Takže pokud řasenku chcete, stačí napsat a přidat e-mail - poté jednu z vás vyberu! :)
12.11.2015: Řasenku vyhrává Veru! Gratuluji

Jakou řasenku máte nejraději? Kupujete si stále tu stejnou, nebo zkoušíte další?

You May Also Like

19 komentářů

  1. Kači, já řasenky různě střídám, ale teda ke které se vracím, že už jsem si ji myslím teď objednala po čtvrté, tak to je řasenka z Oriflamu, která mi řasy dělala fakt krásné. Zato třeba řasenky od Astoru mi nevyhovují, měla jsem 3 a všchny byly hodně mokré, takže mi vždycky řasy slehly a vypadaly hrozně. Až třeba trochu vyschla, tak se dala používat. A zrovna ta z Oriflamu Very me, má podobný kartáček jako tato Tvoje řasenka.

    O řasenku si ráda zasoutěžím :) VeruKru@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Mám ráda tu žlutou od miss sporty a když byla minulý týden takhle v Tetě v akci, tak jsem ji koupila, že ji jako dám do vánoční soutěže pro mé čtenáře. Jenže zvědavost mi nedala a já ji nakonec otevřela. Po vyzkoušení jsem nemohla vyjít z údivu, jak je skvělá. Tak krásné černé zahuštěné neslepené řasy, poslední dobou mám pocit, že miss sporty řasenky překonávají i mé oblíbené maybellinky, přitom jsou za pár kaček. Vůbec bych se nezlobila, kdybych ji vyhrála, alespon bych ji mohla do vánočního balíčku dát, jak jsem původně chtěla. radka.kaiserova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  3. Já miluju řasenku od Miss sporty STUDIO LASH Instant Volume. Používám ji už pár let a jsem velmi spokojená :)

    OdpovědětVymazat
  4. Většina řasenek od miss sporty je hodně dobrá a tahle mezi ně určitě patří. Za tu cenu skvělý! :)

    Simply Janet

    OdpovědětVymazat
  5. Já používám momentálně řasenku od Catrice (tuším, že to je Better than false lashes) - tu střídám s Collosalkou, protože tu s Catrice nemám obchod :) Od miss sporty moc produkty nepoužívám, nevěřila jsem tomu, protože je to dost levná kosmetika, každopádně vidím, že i ta dokáže zázraky! Moc pěkné a ráda si zasoutěžím :)

    sondova.lucka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  6. dělá hezký efekt :) já mám ráda řasenky od Maybelline
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  7. Řasenky často střídám a zkouším nové a nové. Jsem ale dost háklivá na kartáčky a takové to umělé nemám zrovna nejraději, takže bych si takovou to řasenku asi ani nekoupila. Každopádně na Tobě vypadá perfektně :).

    OdpovědětVymazat
  8. Já mám nejraději od Maybelline Lash sensational. Řasenku si pokaždé kupuji jinou, protože ráda zkouším nové věci. Tahle na tobě vypadá moc hezky. genevra43@gmail.com
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  9. Také jsem vyzkoušela tuto řasenku a je dobrá a hlavně za tu cenu. Jinak ,mám hodně ráda řasenky od Rimmel!

    OdpovědětVymazat
  10. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  11. Ja zkousim dalsi a dalsi, zadnou super bombu jsem zatim nenasla.
    www.pimpleworld.blogspot.cz
    terezka.uhrova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  12. Od Miss Sporty mam jednu oblibenou, nevim nazev, ale ma cerny obal :) Tahle ti dela krasne rasy :) Jinak mam nejradsi Colossalku od Maybelline :)

    OdpovědětVymazat
  13. Od Miss Sporty mam jednu oblibenou, nevim nazev, ale ma cerny obal :) Tahle ti dela krasne rasy :) Jinak mam nejradsi Colossalku od Maybelline :)

    OdpovědětVymazat
  14. Od Miss Sporty jsem už dlouho žádnou řasenku nezkoušela. Ráda zkouším nové, snad nikdy jsem si nekoupila dvakrát stejnou řasenku :D
    Double Infinity
    doubleinfinity.ella@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  15. S riasenkami od Miss Sporty nemám veľmi príjemnú skúsenosť. mala som jednu vodeodolnú a bola to asi najhoršia riasenka, akú som mala.
    Ale tak je na čase, aby si Miss Sporty napravilo reputáciu , pretože podľa tvojej recenzie vyzerá fakt super :D Takže pripájam svoj email - originalcopyblog@gmail.com
    Original copy blog

    OdpovědětVymazat
  16. Mala som asi dve od Miss Sporty, ale ani jedna nebola dobrá :/ Možno táto bude super, pretože tá kefka vyzerá dobre :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  17. Ja moc riasenky od Miss S. neobľubujem, ale táto má ozaj skvelý efekt :-)

    OdpovědětVymazat
  18. Páni, rozdíl mezi řasami před a po je fakt velký! Nikdy jsem řasenku od Miss Sporty neměla, takže bych ji ráda vyzkoušela, tudíž si ráda zasoutěžím :) laurinka61@gmail.com -L

    OdpovědětVymazat
  19. Musím říct, že mě příjemě překvapila. Já řasenky docela střídám :) Ale nejvíce mě vždy vyhovují od L'Oréalu.
    Nicole
    Soulmates.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡