Začátek testování séra na řasy Realash

Přeji krásný čtvrtek dámy, jak se vám daří? :)
Dnes bych vám ráda představila svůj testovací proces se sérem na řasy Realash. Možná jste tento typ článků zaznamenaly u jiných blogerek, možná ale ještě ne, tak vám toto sérum představím.

Úlohou séra Realash je posílit, prodloužit a zvětšit hustotu řas. To vše v poměrně krátkém čase a jeho receptura byla testována specialisty z oboru dermatologie a oftalmologie. Navíc pomáhá ochránit před křehkostí a lámání řas. 

Delších a hustších řas se můžeme dočkat již po 1. měsíci používání! Dokonalý výsledek by měl nastat za 3-4 měsíce, určitě ale stačí méně - vše je samozřejmě individuální a odvíjí se od původní délky vašich řas. Avšak již po dvou týdnech si můžeme všimnout, že jsou řasy silnější a vyživenější :)

Receptura séra je obohacena přírodními výtažky ze lnu a měsíčku. Navíc, výtažek z přesličky má očišťující účinky, posiluje jemnou pokožku v oblasti očí, obnovuje její pevnost a pružnost. Výtažek z puškvorce je protizánětlivý. Všechny tyto složky jsou vysoce vhodné pro citlivou pokožku kolem očí.




Můj začátek testování

Přiznám se, že jsem se trošku bála. Ne, nelekejte se.. jsem odjakživa hrozně paranoidní - to by vám kamarádky mohly vyprávět :D Bála jsem se prostě samotné aplikace a třeba například nějaké možné alergie. Naštěstí jsem aplikaci ke kořínkům řas celkem zvládla :) S aplikací jsem tedy začala teprve včera večer. Musím ale říct, že mám dnes linii v místě aplikace lehce načervenalou. Doufám, že je to tím, že kůže na nic podobného není zvyklá, tak snad se to brzy zklidní. Jinak je aplikace velmi jednoduchá.

Jak můžete vidět na fotografiích, přírodně nemám řasy příliš natočené a to se doufám změní :)




Se svými výsledky se vám přihlásím opět za měsíc!
Navíc můžete velice brzy čekat giveaway právě o jedno Realash sérum!

Máte se sérem zkušenosti? Chtěly byste ho vyzkoušet? 

You May Also Like

8 komentářů

  1. Těším se za měsíc na výsledky :) já s tím zkušenosti nemám ale docela bych to chtěla vyzkoušet.
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  2. Realash je naozaj super ♥ Mne veľmi pomohol. Hlavne čo sa zahustenia mihalníc týče. U teba určite nebude žiaden problém. Tvoje mihalnice sú už aj bez neho naozaj dlhé ♥

    ♡ Autumn perfumes ♡

    OdpovědětVymazat
  3. Sérum poznám, ale neměla jsem tu možnost ho vyzkoušet. Držím palce aby ti zapůsobil a byla jsi s ním spokojená. Těším se na výsledky. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  4. Řasy máš super, nebo alespoň oproti mně určitě :D Každopádně jsem zvědavá na výsledky, snad budeš spokojená :)

    Simply Janet

    OdpovědětVymazat
  5. Nikdy jsem žádné sérum na řasy nezkoušela, ale tohle vypadá opravdu zajímavě, jsem zvědavá na výsledek :) -L

    OdpovědětVymazat
  6. som zvedavá na výsledky! ja som vyhrala v dvoch giveaway toto sérum, článok o mojom začiatku som pridala včera, takže o mesiac tiež pridám ďalší :).

    Kejmy ♥.

    OdpovědětVymazat
  7. Tohle sérum mě hodně láká. Viděla jsem ho už u spoustu blogerek a fakt jsem se divila, co dokáže! Doufám, že i tobě sedne a pane bože! Těším se moc na giveaway, protože bych ho chtěla vyzkoušet!

    OdpovědětVymazat
  8. skvel;) ja to mam ozkouseny a jsem naprosot spokejena:) mam i clanek na blogu o tom:)

    Bridge of Memories

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡