First Impression: Mary Kay Sheer Dimensions Powder & Kabuki Brush

Tento článek píši pro Blogerky.cz, jelikož jsem byla vybrána pro testování pudru od Mary Kay! Za to jsem velice vděčná a děkuji i vám, čtenářům! :)



Vybrala jsem si pudr Mary Kay Sheer Dimensions v odstínu Chiffon. Dále jsou v nabídce dva růžové a jeden broskvový odstín. Nebyla bych to já, abych se nemohla rozhodnout, tak zvítězila hnědá klasika. 
Jedná se o pudr, který má za úkol rozjasnit pleť, dodat jí bezchybný vzhled a navíc zmírnit viditelnost jemných vrásek. Milým překvapením se stal kabuki štětec z přírodních štětin. Je vhodný pro použití na všechny druhy pudrů.

Ve videu najdete několik záběrů na oba produkty a samotnou aplikaci:


Jak jsem s pudrem či štětcem spokojená? To se dozvíte v celém článku! :)


Už při prvním pohledu vás pudr oslní, no nemám pravdu? :) Velice se mi líbí zpracování a celkový vzhled. Kladně tedy mohu hodnotit celé balení, je velice praktické - například v tom, že samotný pudr není až po okraj a tím je samotná aplikace jednodušší, zavírání je také bez problémů.

Pigmentace je spíše střední, rozhodně ne vysoká, ale to mi přesně vyhovuje. U příliš pigmentovaných produktů toho nanesu na obličej jednoduše až příliš mnoho a tím je aplikace komplikovanější. 
Samotný odstín pudru se mi zdá na tvářích jiný, než ve skutečnosti je a nemůžu si to vysvětlit :D 
Pudr se mi jevil krásně hnědě, ale na tvářích se chová jako klasický bronzer do oranžova. Mně jako brunetě i tak odstín sedne (aspoň si myslím :D), jen jsem čekala trošku něco jiného. Možná jsem jej nanesla hodně - nevím, chce to asi čas, abych si na aplikaci zvykla. Navíc obsahuje větší množství třpytek, kterých dle mého názoru mohlo být méně. Ještě dodám, že při nanesení jedné vrstvy pleť vypadá krásně přirozeně a dodáte jí zdravou barvu :)
Co se týče výdrže, tady jsem ale trochu zklamaná - celkově mi pudr celý den nevydrží. Na pleti jsem měla tekutý make-up, následně jsem na tváře nanesla tři vrstvy pudru Mary Kay a po několika málo hodinách jsem si všimla fleků. 


Z Kabuki štětce mám radost, jelikož jsem doteď měla štětce na pleť jen 2! Vypadá velice hezky a příjemně padne do ruky. Štětiny má na konci řidší a tím právě zajistí přirozený vzhled při nalíčení - nevytvoří vám to při styku s tváří jeden velký flek, ale pudr se hezky rozprostře a zapracuje. 

Vše je ale zatím jen první dojem a mé pocity a názory se mohou změnit. Musím se s pudrem naučit lépe pracovat, aby byly výsledky ještě lepší! Určitě mohu doporučit.

Oba produkty se mi zalíbily a těším se na další líčení :)




Máte něco od značky Mary Kay? Jak jste spokojené? 

You May Also Like

9 komentářů

  1. Mě teda přijde kosmetika Mary Kay kvalitní, ale docela drahá. Ale tak už mám něco ozkoušeno :) Pudr vypadá dobře!
    http://blogbeautybyk.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Taky se mi dost líbí balení i vzhled pudru uvnitř. Více to naláká. :-) Jen škoda, že ti nevydrží a dělá fleky, snad se to zlepší, jak se spolu více skamarádíte. Štětec vypadá hezky, taky bych takový brala. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadá dobře, já od Mary Kay nic nemám :) jinak krásný blog, sleduju :)<3
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  4. Veľmi vydarená recenzia! Páči sa mi, že si okrem pozitív napísala aj negatíva tohto púdru.
    Klaudy's shopping enjoyment

    OdpovědětVymazat
  5. Chtěla jsem si tento taky vybrat, ale nakonec zvítězil ten růžový :) A strašně se mi líbí obal :)

    Mary Kay Sheer Dimensions Powder & Kabuki Brush

    OdpovědětVymazat
  6. Sluší Ti to :) taky jsem si vybrala tento odstín

    OdpovědětVymazat
  7. Tento by se mi take zamlouval.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  8. Pudr vypadá naprosto parádně :) Od této značky mám ráda rtěnky a lesky na rty :)

    OdpovědětVymazat
  9. Máš pravdu, je nádherný, kdybych neměla xy bronzerů, hned jdu do něj, fakt krásný a na obličeji také super, moc ti sluší!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡