Goodbye products #1 // Velká recenze produktů

Poslední dobou se mi tu nahromadilo mnoho poloprázdných a vypotřebovaných produktů, asi si říkaly o článek :D:) Takže to dnes bude spíše odlehčený článek, který vás ale může inspirovat. 
U každého produktu je konečná recenze produktů.


Dove hair therapy- damage solution intensive repair: Lehký bezoplachový kondicionér ve spreji
Krásně jemně voní, vlasy jsou po něm celkem hebké, ale myslím že s příliš suchými vlasy, jako jsou ty moje, zázraky neudělá. Špatný rozhodně není a mohu ho doporučit. 

Yves Rocher: Odličovací voda s chrpou na obličej a oči
Spíše než voda je to gel. Díky husté konzistenci jsem musela na tamponek nanést mnohem více, než u klasických čistících vod, ale produkt samotný je velice šetrný, bez nepříjemné parfemace. Nebyla jsem spokojena jen se zavíráním, které v podstatě nedrželo a když jsem někam cestovala, musela jsem jej zalepit izolepou. Produkt samotný také mohu doporučit, ale já zůstanu u odličovacích vod.

Gliss Kur: Ultimate oil elixir 
Tento sprej bych asi zhodnotila jako takový průměr. Je určený pro lámající se vlasy, která zregeneruje. Viditelných změn jsem si teda nevšimla, ale u mě fungoval jako první pomoc při elektrizování a také jsem jej používala na konečky, jelikož je tento sprej poměrně mastný, na což si musím dát ovšem pozor. Jak už jsem zmínila, můj postoj je spíše neutrální, možná si jej někdy koupím, možná ne.


Evolution- Pretty crystal: Sérum pro délky a konečky
Je mi to snad až trapné, ale toto sérum jsem si koupila u kadeřníka před mnoha lety :D Na jednu stranu je dobře, jak mi může vydržet kvalitní přípravek, na druhou je to průšvih co se týče doporučené spotřeby :D Nicméně.. je určen pro suché a poškozené vlasy, vyživí je a viditelně uhladí. S přípravkem jsem byla moc spokojená, ale zdálo se mi, že vlasy nepatrně zmastí. Stál mě asi 220,- Kč  a za tu cenu je to nejlepší volba. 

Brazil Keratin: Intensive oil treatment
Tento produkt jsem koupila na xparfemy.cz, kde mají širokou nabídku, ale bohužel.. nic moc. Je určený pro suché, vlnité vlasy, má je uhladit, vytvořit objem a chránit. Měla jsem jej dvakrát, tento druhý měl ale špatný rozprašovač a použití bylo zlé. Vlasy poměrně dost zmastí, protože mě většinou nestačí jedno šplíchnutí. Znovu bych do něj nešla :)


Yves Rocher: Toaletní voda- kokosový ořech
Klasická toaletka s příjemnou vůní. V článku Never ever again jste mohly vidět její smradlavou sestru vanilku :) Tato je pravý opak, vůně není tolik sladká a vlezlá. Nejspíš si ji koupím znovu.

Essence studio nails: Pro white effect
Skvělý lak na nehty, zdá se být bezbarvý ale pozor; při určitém světle je nádherně světle fialový. Moc to ani neumím popsat, je to taková průhledná fialová :D Nádherný efekt, určitě do něj půjdu znovu! :)


Líbí se vám tento typ článků? :)

You May Also Like

4 komentářů

  1. Nic si z toho nedělej, taky některé produkty používám celé roky a ještě mě to nezabilo :D Koukám ale, že používáš celkem dost věcí na vlasy, to ja právě naopak....a ten lak od essence bych chtěla vyzkoušet, tak uvidíme :) -L

    OdpovědětVymazat
  2. aj ja mám ten sprej od Gliss Kur, ale ešte som ho neskúšala, pretože som si ho kúpila len pred nedávnom :)
    Jane´s World

    OdpovědětVymazat
  3. Sprej od GlissKuru na vlasy jsem měla taky a přišel mi na nic, akorát hezky voněl :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡