No space in wardrobes, still buying new clothes!

Docela jsem to tu zanedbala, že? :| Mrzí mě to, ale začalo mi zkouškové a já ani nedokončila své seminárky a nejsem ještě naučená.. Mám toho vážně hodně.
Ale kupodivu ještě stíhám nakupovat :D Poslední dobou jsem si toho nakoupila více než obvykle a tady je část z toho, co jsem si koupila za poslední 3 dny.

Jak už asi víte, jsem taková CatLady a toto tričko v Reserved, které zde bylo jako poslední, jsem si nemohla nevzít! Je to sice Lko, ale kupodivu mi docela sedí :) A stálo mě jen 139,- s 30% slevou, které trvají myslím do neděle. 



 No a v F&F jsou také 30% slevy na vše, platící do neděle. 
Neodolala jsem této halence, je docela neobvyklá a má hezký vzor. Velikost 36 (větší neměli), neptejte se mě, jak to, že mi sedí velikost 36 i L a nevypadá to špatně..:D

 Poměrně dlouho jsem se rozhodovala, zda si koupit tento klobou, či ne. Hrozně se mi líbil a i přesto, že ho asi až tolik nevynosím, jsem si ho koupila :) 


Líbí se vám některé kousky? :)

You May Also Like

5 komentářů

  1. Ten klobouk je naprosto kouzelný! Škoda jen, že mně klobouky neslušej, a tak je nenosím :/ -L

    OdpovědětVymazat
  2. Jé klobouk se mi líbí moc a tričko s číčou je roztomilý :)

    OdpovědětVymazat
  3. Klobouk je skvělý, taky jsem se v Reservedu rozhodovala nad slamákem nakonec jsem ho tam nechala, ale myslím si, že si pro něj ještě dojdu :D

    OdpovědětVymazat
  4. Jéé, to tričko je strašně roztomilé :)

    Life by Peggie

    OdpovědětVymazat
  5. Tenhle titulek sedí i na mě..:) Tričko je rozkošné, jinak blůzka se mi moc líbí!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡