Nail polish maniac!

Upřímně, moje sbírka laků mi trošku překáží, nicméně si stále v drogerii laky kupovat budu. Máte to taky tak? :) V podstatě žádný nijak zvlášť nepotřebuji, ale vždycky si řeknu, že je krásný a že ho prostě chci. A že žádný takový ještě nemám. A najednou jich je skoro 70 :D 

Dříve jsem si kupovala laky v takových šílených barevných odstínech, ale poslední dobou si kupuji spíše neutrální, nude barvy.



Tento dokonalý lak jsem kdysi pořídila v Nanu Nana. Na nehtech vypadá dokonale a když jsem si chtěla pořídit druhý, už byl vyprodaný :( Další malé laky v řadě jsou z H&M či Yves Rocher.

 Moji miláčci Rimmel 60 seconds a Catrice :)
 A teď ty barevnější laky :D:) Maybelline Colorama laků mám taky poměrně dost, ale upřímně nevím, proč jsem si je kupovala, protože mi případá, že na nehtech moc dlouho nevydrží.
Vidíte tu brčálově zelenou?! Nemohla jsem ho tam nechat :D
 A tady už mám průhledné laky, nejraději mám od Essence Studio nails- pro white effect, na nehtech je nádherně přirozený a krásně nehty jakoby vybělí. 

Taky nemáte laků nikdy dost? :)

You May Also Like

10 komentářů

  1. Laků není nikdy dost :D To já jich mám 30

    OdpovědětVymazat
  2. Taky jsem na nich celkem závislá, ale barevné moc nepoužívám, proto doma musím mít hlavně černý, bílý a rudý...to je základ :D -L

    OdpovědětVymazat
  3. Teda, koukám, že jsi pěkný maniak :D Já jsem kdysi měla taky sbírku laků, že bych z toho brečela, ale po návratu z Německa jsme je proházela a teď jich tolik nemám. Ale spíše jsem hrozná na to, že používám jednu barvu třeba v kuse měsíc :D Moje nejbolíbenější odstíny jsou ale tyrkysová a odstíny červené ♥

    OdpovědětVymazat
  4. Laků na nehty mám taky spoustu, ale už jsem je dlouho nepočítala, tak ani nevím kolik jich asi mám. No určitě taky kolem těch 70 jich bude. Jinak nejradši mám laky od Golden Rose a taky Catrice, ty jsou skvělé.

    Maru Soutěž o Kupkosmetiku Box

    OdpovědětVymazat
  5. Laky jsou na nic protože je tolik barev :D !

    OdpovědětVymazat
  6. Jsem na tom stejně, moje sbírka čítá přes 40 kusů'

    OdpovědětVymazat
  7. U laků mám největší problém vybrat si barvu :D
    http://marisnovotna.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. Zastávám názoru že laků není nikdy dost :D:D

    Blond LADY

    OdpovědětVymazat
  9. Vždycky jsem si ted myslela, že má sbírka laků je veliká, ale myslím, že to je oproti tobě tedy nic :D. Já mám nejradši jen ty, co zasychají ihned, protože u ostatních to nevydržím nic nedělat a čekat než zaschnou, takže to potom podle toho taky vypadá.. :D jinak to jsem vůbec netušila, že v nanu nana jdou sehnat i laky :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Laků není nikdy dost :D Mám jich kolem 40 a na tomto čísle jsem se momentálně zastavila. Dříve jsem si laky kupovala pořád, ale teď mě to nějak přestalo bavit. Možná, že se to vrátí :)) Ale taky jsem si kupovala takové šílené barvy :D

    Life by Peggie

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡