New in: Rossmann sales

Stávám se závislá na regálcích se slevami v Rossmannu :D Od doby, co tato drogerie je necelých 5 minut chůze od domu, kde bydlím, ráda těchto slev využívám. Zrovna včera jsem tam zašla a nemohla si z toho všeho vybrat, protože bych si nejraději koupila většinu :D 
Narazila jsem na jediný lak od Rimmelu (který zde normálně stojí 99,-) a koupila jsem jej za 35,- No nechte ho tam! :) Dále mě zaujala tato věcička od Essence myslím za dvacku, ale jsem docela zklamaná. Můžete jej vidět v některé z nadcházejících recenzí. A možná se tam půjdu podívat zase.

Využíváte rádi takovýchto slev, nebo se nenecháte ovlivnit?
Mám tyto akce ráda, protože najdu jen od každého něco a aspoň zkusím to, co jsem například nikdy neměla a ještě k tomu za dobrou cenu :)
 Ještě bych vám chtěla moc poděkovat za krásné komentáře k předchozímu článku, jste úžasní!

You May Also Like

6 komentářů

  1. Znám to, Rosmanna mám hned skoro vedle baráku a chodím tam už i jen tak :-) a většinou si tam něco koupím. Jinak Rimmel laky mám ráda, mají super štěteček, dobře kryjí a vydrží.

    OdpovědětVymazat
  2. Já do Rossmannu skoro nechodím, využívám spíše DM, ale i tam se dá občas něco sehnat :) lak vypadá hezky a eye sorbet mám taky! -L

    OdpovědětVymazat
  3. Do nedávna jsem do Rossmanna chodila často, ale moc se to nelíbilo mojí peněžence. Takže jsem návštěvy omezila. Pak jsem si ale uvědomila, že utrácím v Tetě, takže úspora veškerá žádná :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Do Rossmanna zajdu občas. Když jsem byla v Německu, byla jsem tam téměř každý den, tady využívám raději DM, ta kosmetika mě víc baví i cenově :) Ale ten lak od Rimmelu mě baví :)

    OdpovědětVymazat
  5. Do Rossmannu chodím, ale už ne tak moc často, protože mám blíž Tetu. Já nemám štěstí na takové slevy, ale ten lak vypadá hezky. Mám jeden z tenhle kolekce, ale nemám s ním dobrou zkušenost, protože mi na nehtech vydržel jen jeden den.

    Life by Peggie

    OdpovědětVymazat
  6. Rossmann mám ráda moc a vždycky taky okukuju ten výprodejový stojan :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡