Jak jsem natáčela seriál a stala se herečkou

Název je poněkud zavádějící, ale budiž. Už od nějakých 13 let jsem chtěla být herečka. Přišla éra Johnnyho Deppa a Heleny Bonham Carter a já chtěla být jako oni :D:) No a v sobotu, když jsem byla v obchodním centru mi najednou volala paní agentka, jestli nechci v neděli v noci natáčet. Jedná se o seriál Četnické trampoty, kde se píše rok 1919. 
Váhala jsem, ale pak jsem si uvědomila, nad čím vlastně přemýšlím :D
Celou neděli jsem byla neuvěřitelně nervózní, bylo mi nevolno a asi se toho přehnaně bála. V popisku jsem měla napsáno, že budu hrát dělnici kouřící u ubytovny. Asi to o mně nevíte, ale nesnáším kouření a když kouří můj přítel. Ale co bych pro roli neudělala :D

A když to přišlo, neděle 7 večer, milé paní v kostymérně mě začaly strojit. Poté jsme i s dalšími kolegyněmi odjely minibusem ČT (!!) do Rájce Jestřebí a mohlo se začít :) Většinu jsme stejně pročekaly a až někdy kolem půlnoci se spustila naše klapka.. a moje první :)  
Nakonec moje role byla, že jsem prošla asi v rohu záběru a nemusela kouřit, jupí :) Měla jsem točit ještě jednu scénu, kde bych byla více vidět, ale ta se nakonec netočila, asi kvůli časové tísni.
Domů jsem se dostala až ve 4 ráno a to nás ještě pan řidič zavezl až domů.
Jednalo se sice o komparz, ale pro mě je to mnohem víc.

Můžu vám říct, že zážitek to byl ohromný :)




You May Also Like

6 komentářů

  1. Tak to je podle mě hodně úžasné! Úplně ti to závidím, ikdybych měla sedět někde na patníku tak bych do toho šla :D Určitě to byl skvělý zážitek a zkušenost. Jen tak dál :)

    www.bayachick.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to je super,třeba časem z toho bude i nějaká větší role. :-)
    giveaway

    OdpovědětVymazat
  3. To je super, všichni velcí herci přece nějak začínali :D Určitě ti přeju, aby jednou přišla nějaká velká role :) -L

    OdpovědětVymazat
  4. Muselo to být super, pro tebe určitě skvělá zkušenost :)

    OdpovědětVymazat
  5. Věřím, že to pro tebe muselo být úžasné, i když šlo jen o komparz :-* :) Hrozně ti přeju, aby takových věcí přišlo víc a byly lepší :)

    OdpovědětVymazat
  6. To musela být dobrá zkušenost a přeju ti, abych jednou měla větší roli :)

    Life by Peggie

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡