elf- Little Black Beautybook (day edition) review

Krásnou sobotu, dnes mám pro vás opět recenzi. Poměrně dlouho mi trvalo, než jsem se rozhodla co recenzovat, protože mi připadá, že jsem vám už většinu ukázala :D Musím nakoupit nové produkty.

Tuto paletku očních stínů už mám nějakou dobu a mám ji poměrně ráda, protože obsahuje mnoho nude a přirozených odstínů, které jsou vhodné na běžné nošení :) Pigmentace není vysoká, ale při navrstvení je to lepší. U lesklých odstínů však nemám problém. Balení je také velice praktické, je totiž magnetické a vypadá opravdu jako malá knížečka :) K dispozici je jeden houbičkový aplikátor (na videu mám ještě druhý), dobře se mi s ním aplikují právě ty lesklé stíny, matné se naopak dobře nanáší štětcem. 

I wish you a nice Saturday and I bring you another review. I've got this eyeshadow palette quite long and I really like it. It contains a lot of nude and natural shades which you can have for your casual wear. Pigmentation isn't the best, but when you do more layer, it's better. I don't have any problem with shades with shimmer. The cover is very practical too, the closing is magnetic and it really looks like a little book :) There is also one foam applicator which is the best for shimmer eyeshadows, for the matte is better eyeshadow brush.

Možná jsem moc mírná, ale já s touto paletkou vážně nemám problém! :)

(můj první vlog :))

You May Also Like

5 komentářů

  1. Ďakujem za tip! Ja to teda nepoužívam ale určite hodím sestre link ♥ Krátke video super!
    Dijoun&Klaudi

    OdpovědětVymazat
  2. Video super :) paletka má krásný ty odstíny

    OdpovědětVymazat
  3. ja som si povedala, že už si budem kupovať len presne takéto odtiene! :D tak som zvedavá či to dodržím a či si neuletím na nejakej farbe, ktorú potom využijem dvakrát :D
    ľúbezná

    OdpovědětVymazat
  4. Celkově mám kosmetiku od Elfu ráda a tahle paletka vypadá fakt skvěle :) jinak to video je fajn! -L

    OdpovědětVymazat
  5. Stínů od elfu mám hodně :D Pár velkých palet pár menších, musím se hlídat abych nekupovala další :DD
    makeup-challenges.blogspot.com

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡