Wishlist ♡

Rozhodla jsem se udělat menší wishlist, prostě to, co bych si chtěla do budoucna koupit :)
Největším a taky jedním z nejdražších dárků je longboard Madrid, který seženete na honzovy-longboardy.cz. Hrozně se mi líbí, protože působí žensky a vesele.
No a pak už to jsou taková ta běžná přání, jako nové džíny, trička atp. Už nějakou dobu se dívám po černých kabelkách, ale asi jsem moc vybíravá a žádné se mi za rozumnou cenu nelíbí :D A taky nosím kabelky většinou na popruhu, nemám moc ráda, když nemám obě ruce volné. No, třeba se jednou nové dočkám :D
A poslední takovým mým přáním, možná si to dám i za úkol, jsou platformové tenisky. Nejsem totiž moc vysoká a s vyššími boty si připadám vždycky hrozně dobře :)


You May Also Like

7 komentářů

  1. Ta velká tašky by se mi také hodila :D
    makeup-challenges.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Wau, ten longboard je božský! A tie streborné tenisky.....krása

    OdpovědětVymazat
  3. Ty stříbrné platformy vypadají neodolatelně, stejně tak jak longboard. Koupila bych si taky jeden, kdybych si byla jistá, že ho využiju, zatím všichni, co znám, na něm sjeli tak třikrát, holt nejspíš málo vhodný terén. :-D A taky potřebuju nové džíny, hehe.

    OdpovědětVymazat
  4. Taky mám ráda kabelky na popruh, pár takových mám, ale i ty "do ruky" jsou k něčemu dobré, věř mi. :-) Ten longboard vypadá rozkošně, člověk by do něj nejradši hned šel! :-)

    OdpovědětVymazat
  5. These are just too cute!! Love the bags and shoes! :)

    New post on GIRL ABOUT TOWN BLOG
    FACEBOOK || BLOGLOVIN || INSTAGRAM || G +

    OdpovědětVymazat
  6. Kabelku hledám už taky docela dlouho a vždycky když se mi nějaká velký líbí nemá popruh nebo stojí tolik, že se z toho člověku chce akorát brečet:))

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡