New in (jeans & t-shirt)

Přeji hezké pondělí, pro mě je to den, kdy mi začíná výuka 2. semestru, už jsem měla i jednu přednášku a další mě čeká ještě ve 4 odpoledne. A večer mi jedna odpadla, takže nadšení! :D
Ve čtvrtek jsem si pořídila překrásné černé tričko a skinny jeans, které si teda budu muset nechat zúžit v pase a zkrátit :D Super koupě, ale co nadělám, když mám takovou postavu, že. :D Ale za tu cenu jsou super.. Asi se ptáte, proč jsem si je vůbec kupovala, ale mě se prostě líbí :) Obojí je z Lidlu.
Tričko je klasické, ale zadní stranu má krajkovou a působí na mě velice dobře a navíc je pohodlné a z příjemného materiálu.




Tuto fotku jsem hodně zesvětlovala, aby byl dobře vidět vzor. Hodně se mi líbí, že i ta krajka je silná, jako tričko samotné a jen tak přes ni nejde vidět prádlo.
I brightened this photo a lot, to make you see the pattern. I really like the strength of the lace, it's same as the whole t-shirt and normally you can't really see through.

 No a tady můžete vidět, jak mi jsou kalhoty dlouhé :D Ale je to samozřejmě výhoda pro vysoké lidi, kterým se oblečení špatně pořizuje :)
And here you can see how long the jeans are at me :)

You May Also Like

5 komentářů

  1. Tričko je krásný, to se mi hodně líbí a džíny taky pěkný :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  2. to tričko je parádní:)
    já si taky v Lidlu koupila kalhoty, které si musím zkrátit:D

    OdpovědětVymazat
  3. Obe veci sú skvelé a veľmi ti pristanú... ;-)
    The city of fashion

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné tričko!:)

    carolinegrey.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡